Mag ik mij even voorstellen

Profiel-ArtcomDag mevrouw, dag mijnheer,

Welkom op mijn website!

Mijn naam is Harry Johan, eigenaar van een klein no-nonsens grafisch- en communicatiebureau “Artcom” in Waalwijk. Na mijn vakopleiding beeldende kunst houd ik me sinds 1990 bezig met illustreren. Kunst bracht te weinig brood op de plank voor ons jong gezinnetje.

Na mijn kunstopleiding studeerde ik marketing & bedrijfskunde. Daarna ben ik me gaan specialiseren in: “het ontwikkelen van praktische en doeltreffende marketing”. Anders gezegd: “hoe genereert u meer omzet, met de beschikbare middelen”! Ontwerpen en het bedenken, ontwikkelen, creëren van concepten en specialistisch drukwerk is vanuit de vraag van mijn klanten ontstaan. Immers ondernemers kennen hun markt als geen ander.

“De combinatie van toegepaste kunst en marketing is een gouden greep. Inmiddels bied ik kleine en grote bedrijven allerlei verkoopondersteunende en -stimulerende oplossingen aan. Voor zowel een totaal communicatie-plan als ad-hoc projecten.”

Als ondernemer richt ik mijn pijlen op waar ik goed in ben. En dat is luisteren naar uw casus en samen een oplossing bedenken. Creatief denken, ideeën uitwerken tot realistisch uitvoerbare en effectieve oplossingen voor bedrijven en startende ondernemers is mijn sterkste kant. Mijn werk loopt uiteen van adviseren, ontwikkelen van concepten, grafisch vormgeven, drukwerk en bouwen van websites en -shops tot en met bouwen van complexe web-applicaties voor webshops.

tekeningNaast mijn enorm leuke job is er nog tijd voor ontspanning. Muziek, sport, schilderen en tekenen, het gezinsleven, vrienden en reizen doe ik erg graag. Verder maak ik voor nabestaanden portretten van hun dierbaren. Een erg dankbare taak!

We leven in een snelle en dynamische wereld waarbij communicatie enorm belangrijk is. Bedrijven willen zo snel mogelijk iedereen op de hoogte brengen van de recentelijke ontwikkelingen.
Een periodieke bedrijfspresentatie in de vorm van een film en geluid is de toekomst. Met statische beelden en teksten wordt het effect helaas niet bereikt.

Met een i-phone of smart phone kunt u zelf de beelden opnemen. Artcom monteert het voor u tot een film en zo heeft u in een handomdraai een prachtige bedrijfspresentatie die up-to-date en het bekijken waard is. Zo bespaart u duizenden euro’s of meer op een unieke bedrijfspresentatie.

Heeft u een vraag, schroom dan niet en bel 0416 56 00 85 of maak gebruik van het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Harry Johan